Asielinfarct aanstaande, BVNL blijft oproepen tot immigratiebeperking en grenscontroles

Nederland stevent af op een asielinfarct van catastrofale proporties. Nu de veiligheidsregio’s de verantwoordelijkheid voor de opvang per 1 oktober terugleggen bij het Rijk, dreigt de stroom asielzoekers die Nederland overspoelt – letterlijk en figuurlijk – totaal in de verdrukking te raken. BVNL slaat nogmaals alarm. De grenzen moeten dicht. Nu meteen.

VVD-hypocrisie
Nu Nederland letterlijk uitpuilt van de asielzoekers en de overlast en ongeregeldheden met de dag erger worden, roept de VVD op tot het tijdelijk sluiten van het asielloket. Hypocrisie ten top, wat BVNL betreft, aangezien het de VVD zelf is die jarenlang de grens wijdopen heeft laten staan, terwijl de burger werd beloofd dat de partij immigratie aan banden zou leggen. Inmiddels zien we daarvan het desastreuze resultaat: Nederland piept en kraakt onder de zware druk van al die mensen die in hun heil komen zoeken in ons land, dat in zogenaamde smokkelfolders wordt aangeprezen als het land van melk en honing. Ons sociale stelsel is onbetaalbaar geworden, de sociale cohesie neemt zienderogen af en de eigen bevolking wordt op allerlei manieren zwaar benadeeld ten opzichte van de mensen die hier veelal helemaal niets te zoeken hebben, niets bijdragen, maar wel maximaal profiteren. Met dank aan twaalf jaar kiezersbedrog van de VVD.

Oproerkraaiers linea recta uitzetten
BVNL roept al maanden op tot immigratiebeperkende maatregelen, presenteerde daartoe onlangs al een vijf-punten crisisplan en verzoekt het kabinet met klem eindelijk de realiteit onder ogen te zien: als we de grenzen niet sluiten, wordt ons land overspoeld door asielzoekers. Nu al liggen ze met honderdtallen buiten, omdat het aanmeldcentrum in Ter Apel uit z’n voegen barst en nog een centrum openen, of cruiseschepen laten invaren om die dan maar vol te stouwen met mensen, is slechts symptoombestrijding en geen oplossing. Wij moeten werken maken van strenge grenscontroles, zodat veilige en derdelanders bij de poort worden tegengehouden en eindelijk zorgen dat uitgeprocedeerde asielzoekers en oproerkraaiers die zich misdragen linea recta worden uitgezet. En het krankzinnige EU-plan om nog meer migranten van buiten Europa aan te trekken moet op de schop. BVNL startte daarvoor een petitie. Het absorptievermogen van Nederland is meer dan bereikt. Nog meer zielen, brengt al een hele tijd geenszins meer vreugd.

Morgen is er opnieuw crisisberaad over de asielopvang. BVNL roept staatssecretaris Van der Burg op eindelijk de onderkennen dat het zo niet langer kan. In het belang van Nederland.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.