Waarom lid worden van BVNL?

Door lid te worden van BVNL kunnen we er samen voor zorgen dat wij en de toekomstige generatie trots kunnen blijven op Nederland. Een land waar iedereen gelijke kansen heeft, ambitie een deugd is en werken moet lonen. Tegelijkertijd moeten we onze rijke historie en Nederlandse tradities blijven omarmen, maar is er ook volop ruimte om te innoveren. Doe je met ons mee? Word dan lid van BVNL!

 

Lidmaatschapsvragen: 088-5575510

Aanhef*
  

Adresgegevens

  

Contactgegevens

Elk e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden voor een lidmaatschap.
  

Contributie

De standaardcontributie bedraagt 25 euro per jaar.
Lidmaatschapskosten*
*
*
Payment Method

Hoe word ik lid van BVNL?

Mooi dat je lid wilt worden van BVNL! Lid worden kan heel eenvoudig door ons digitaal lidmaatschapsformulier in te vullen. Deze vind je hier.

Waarom BVNL-lid worden?

Voor de partij is betrokkenheid en steun van leden van onschatbare waarde. Door lid te worden, kunnen we samen met u bouwen aan een vrijer, beter en mooier Nederland. Een land waar werken moet lonen en iedereen zijn of haar dromen kan verwezenlijken. Onze Nederlandse tradities en rijke historie moeten we koesteren, maar er is ook volop ruimte om te innoveren.

Voordelen BVNL-lidmaatschap

Invloed: Op lokaal en landelijk niveau ben je in de gelegenheid om mee te praten over de koers van BVNL. Ook kun je uw stem laten horen op onze Algemene Ledenvergadering (stemrecht krijgt je na één kalenderjaar).

Ontmoeten: Vergroot uw netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van BVNL.

Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan lezingen en trainingen.

Ontvangen: Met je lidmaatschap krijgt je toegang tot landelijke BVNL-evenementen, onze maandelijkse BVNL-nieuwsbrief en toegang tot ons Telegram-nieuwskanaal.

Wat kost het BVNL-lidmaatschap?

Je betaalt een vast bedrag van €25,- per jaar.

Hoe zeg ik mijn BVNL lidmaatschap op?

Het lidmaatschap geldt voor 1 jaar vanaf de dag van de betaling. Wanneer u het lidmaatschap op wilt zeggen kunt u een e-mail sturen naar info@bvnl.nl. Doe dit voor de nieuwe incassodatum.

Waar vind ik aankomende evenementen van BVNL?

Ontmoet gelijkgestemden tijdens één van onze BVNL-evenementen. Wanneer deze plaatsvinden, kun je zien in onze agenda op de website. Daarnaast vindt je onze evenementen ook op onze Facebookpagina. Door onze BVNL-Facebookpagina te volgen, blijf je dus altijd op de hoogte!

Waar kan ik geld doneren aan BVNL?

Ontzettend fijn dat je BVNL wilt steunen. Je kunt hier uw donatie doen.

Donaties aan BVNL zijn aftrekbaar van de belasting vanwege onze ANBI-status.

Waar kan ik actief worden namens BVNL?

Welkom en wat fijn dat je ons wilt gaan versterken! Spoedig zullen wij op onze website een inschrijfformulier publiceren voor vrijwilligers. Houd hiervoor onze website en sociale media goed in de gaten. Heb je toch al een vraag? Neem dan contact met ons op via info@bvnl.nl.

Staat je vraag er niet bij?

Mail dan je vraag naar info@bvnl.nl.