Waarom lid worden van BVNL?

Door lid te worden van BVNL zorgt u er samen met ons voor dat iedereen, nu en in de toekomst, trots kan blijven op Nederland. Een land waar iedereen gelijke kansen heeft, ambitie een deugd is en werken moet lonen. Tegelijkertijd moeten we onze rijke historie en Nederlandse tradities blijven omarmen, maar is er ook volop ruimte om te innoveren. Doet u met ons mee? Word dan lid van BVNL! Een lidmaatschap kost 25 euro per jaar. Door akkoord te gaan met een automatische incasso machtigt u BVNL om dit bedrag jaarlijks eenmalig automatisch af te schrijven van uw rekening. Dit gebeurt in de maand dat u voor het eerst lid bent geworden van BVNL. Voor vragen over het lidmaatschap, of om op te zeggen, mailt u naar lidmaatschap@bvnl.nl.

Hoe word ik lid van BVNL?

Fijn dat u lid wilt worden van BVNL! Lid worden kan heel eenvoudig door ons digitaal lidmaatschapsformulier in te vullen. Dit formulier vindt u hier.

Waarom BVNL-lid worden?

Betrokkenheid en steun van leden is voor BVNL van onschatbare waarde. Door lid te worden, bouwt u samen met ons aan een vrijer, beter en mooier Nederland. Een land waar werken moet lonen en iedereen zijn of haar dromen kan verwezenlijken. Onze Nederlandse tradities en rijke historie moeten we koesteren, maar er is ook volop ruimte om te innoveren.

Voordelen BVNL-lidmaatschap

Invloed: praat op lokaal en landelijk niveau mee over de koers van BVNL. Ook kunt u uw stem laten horen tijdens onze Algemene Ledenvergadering (stemrecht krijgt u na één kalenderjaar).

Ontmoeten: vergroot uw netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van BVNL.

Ontwikkelen: word actief in de partij en neem deel aan lezingen en trainingen.

Ontvangen: lidmaatschap biedt toegang tot onze landelijke BVNL-evenementen, onze nieuwsbrief en ons Telegram-nieuwskanaal.

Wat kost het BVNL-lidmaatschap?

U betaalt een vast bedrag van €25,- per jaar. Als u akkoord gegaan bent met een automatische incasso wordt dit bedrag jaarlijks eenmalig van uw rekening afgeschreven. Dit gebeurt in de maand dat u voor het eerst lid bent geworden van BVNL.

Hoe zeg ik mijn BVNL lidmaatschap op?

Het lidmaatschap geldt 1 jaar, vanaf de dag van de betaling. Wanneer u het lidmaatschap op wilt zeggen, stuurt u een e-mail naar lidmaatschap@bvnl.nl.

Waar vind ik aankomende evenementen van BVNL?

Wanneer onze evenementen plaatsvinden, kunt u zien in de agenda op de website. Daarnaast vindt u onze evenementen ook op onze Facebookpagina. Volg ons daar en u blijft altijd op de hoogte!

Waar kan ik geld doneren aan BVNL?

BVNL waardeert uw steun! U kunt hier een donatie doen.

Donaties aan BVNL zijn door onze ANBI-status aftrekbaar van de belasting.

Waar kan ik actief worden voor BVNL?

Fijn dat u ons wilt komen versterken! Op onze website onder het kopje 'word actief' vindt u meer informatie over de mogelijkheden om actief te worden. Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op via info@bvnl.nl.

Staat uw vraag hier niet bij?

Mail deze dan naar info@bvnl.nl.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.