Borrelen in het Belang van Nederland, op vrijdag 3 en 10 maart

Ook in maart organiseert BVNL Noord-Holland weer het evenement Borrelen in het Belang van Nederland. Wij nodigen u op vrijdag 3 maart van harte uit in Egmond aan Zee en op vrijdag 10 maart in Amsterdam.

U maakt het verschil
Op 15 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Het is van groot belang dat u gaat stemmen en het BVNL-geluid laat horen in uw provincie. Niet alleen beslist het provinciaal bestuur over vele zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt, de Statenleden bepalen ook de nieuwe samenstelling van de Eerste Kamer, die op dinsdag 30 mei gekozen wordt. Hoe meer mensen wij in de Provinciale Staten hebben, hoe meer invloed wij hebben op de Eerste Kamer, waar wet- en regelgeving wordt bepaald. U heeft dus heel wat te kiezen op 15 maart en uw stem maakt het verschil!

Onze campagne is van start gegaan en daarom organiseren wij op vrijdag 3 maart in Egmond aan Zee en op vrijdag 10 maart in Amsterdam weer het evenement Borrelen in het Belang van Nederland. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.

BVNL Noord-Holland pakt het groots aan, met een keur aan interessante sprekers. Landelijk partijleider Wybren van Haga is aanwezig en lijsttrekker Ennio Senese zal spreken over de visie van BVNL voor de toekomst van ons mooie Noord-Holland. Ook fractieleider Carmen Bosscher van BVNL Dijk en Waard zal haar opwachting maken.

Programma:

18.30 uur: inloop

19.00 uur: opening door Frederique Durlacher, lijsttrekker BVNL Hilversum, en Hans van Tellingen, bestuurslid van BVNL

19.10 uur: lijsttrekker Ennio Senese over de ‘verzuring van Nederland en hoe het anders kan’

19.25 uur: partijleider Wybren van Haga

19.45 uur: gemeenteraadslid Carmen Bosscher, fractieleider BVNL Dijk en Waard

20.00 uur: discussie en vragen, panel Wybren, Ennio en Carmen

20.30 uur: afsluiting

20.40 uur: borrelen in het Belang van Nederland

Tijdens deze avond kunt u kennismaken met alle kandidaten van onze lijst voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Er is alle ruimte voor vragen en wij horen graag uw ideeën voor de toekomst van de provincie.

De entree is gratis. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen is, dus vergeet u niet aan te melden via onze evenementenpagina. Wees er snel bij, want vol is vol!

Locatie Egmond aan Zee: Brasserie Bruutt, Boulevard 2A, Egmond aan Zee. Er is ook de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst te dineren. Voor reserveringen: www.brasseriebruutt.nl.
Locatie Amsterdam: Buurthuis Het Anker, Wingerden 260-B, Amsterdam-Noord.

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen. Nederland moet beter en kan beter. Samen werken wij aan een toekomst in het échte belang van Nederland.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.