Belang van Nederland trekt door heel het land. Bezoek onze evenementen en kom in contact met gelijkgestemden en BVNL politici. Wij hopen u daar te mogen ontmoeten!

BVNL in Horst aan de Maas

5 november 2021 | 19:00

BVNL gaat meedoen met de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 in de Gemeente Horst aan de Maas. Op vrijdag 5 november organiseren wij een politieke netwerkavond in Horst aan de Maas met lijsttrekster Imke Emons en partijleider Wybren van Haga. De avond zal zowel over landelijke als gemeentelijke thema's gaan en er is voldoende ruimte voor vragen. Graag tot dan!

BVNL in Haarlemmermeer

12 november 2021 | 20:00

BVNL gaat meedoen met de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 in de Gemeente Haarlemmermeer. Op vrijdag 12 november organiseren wij een politieke netwerkavond in Haarlemmermeer met lijsttrekker Paul Meijer en partijleider Wybren van Haga. De avond zal zowel over landelijke als gemeentelijke thema's gaan en er is voldoende ruimte voor vragen. Graag tot dan!

BVNL in Noardeast-Fryslân

19 november 2021 | 19:30

BVNL gaat meedoen met de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 in de Gemeente Noardeast-Fryslân. Op vrijdag 19 november organiseren wij een politiek cafe in Dokkum met lijsttrekker Johan Talsma en partijleider Wybren van Haga. De avond zal zowel over landelijke als gemeentelijke thema's gaan en er is voldoende ruimte voor vragen. Graag tot dan!