BVNL neemt petitie tegen WHO gezondheidsdictatuur in ontvangst

Het onafhankelijke nieuwsplatform Indepen.nl startte onlangs een petitie tegen de verregaande plannen van de WHO, die besproken worden op de 75ste World Health Assembly in Genève. Deze petitie is inmiddels bijna 70.000 keer ondertekend. Desondanks weigert de commissie VWS hem in ontvangst te nemen.

Autoritaire gezondheidsmaffia
De plannen die gesmeed worden op deze globalistische gezondheidsconferentie zijn verregaand en worden bovendien ook nog eens onder de pet gehouden. “De Tweede Kamer is helemaal niet geïnformeerd over alles wat de autoritaire gezondheidsmaffia hier gaat bekokstoven,” moest Wybren van Haga eerder al concluderen. “Geen wonder dus, dat Nederland zich hier grote zorgen over maakt. Maar het overgrote deel van de partijen walst weer eens dwars over de burger heen en stopt de vingers diep in de oren, zodat zij de roep om informatie, transparantie en inspraak zogenaamd niet horen. Oost-Indisch doof zijn noemen wij dat.”

Pandemic Treaty
Dat een grote meerderheid van de partijen zoveel bezorgde burgers keihard de rug toekeert, is wat BVNL betreft een democratie onwaardig. Want de plannen die ter tafel komen liegen er niet om. Zo willen de VS de Internationale Gezondheidsregeling in de toekomst dusdanig aanpassen dat de World Health Organization (WHO) eenzijdig kan beslissen dat er in afzonderlijke landen sprake is van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en op basis daarvan maatregelen afkondigen. Ook is er sprake van het op termijn invoeren van een zogenaamde ‘Pandemic Treaty’, waarvoor lidstaten vetorecht zouden moeten inleveren. Vele Nederlanders vrezen voor een stille machtsgreep van een ondemocratisch gekozen gezondheidsdictator en BVNL vindt dat niet gek. Van Haga: “Onze debataanvraag hierover werd geweigerd. Het parlement zet zichzelf hiermee buitenspel. Dat is niet alleen onverstandig, het is ook nog eens gevaarlijk. We zetten onze soevereiniteit hiermee inderdaad op losse schroeven.”

“Dat de commissie VWS weigert een petitie in ontvangst te nemen die door zoveel Nederlanders is ondertekend, is schandalig. Het is een dikke middelvinger naar de burgers. Als volksvertegenwoordigers dienen wij hen serieus te nemen en met hen in gesprek te gaan. De regenteske manier van regeren viert weer hoogtij. Het is gewoon beschamend,” aldus Van Haga.

Teken hier de petitie.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.