Experts vacature

Bij BVNL zijn we opzoek naar een online statistieken expert om ons team te komen versterken.

36 uur | Den Haag

Wie zoeken we?

Om BVNL naar een hoger niveau te kunnen tillen zijn wij als partij constant op zoek naar verschillende experts. Heb jij verstand van specifieke zaken zoals financiën, infrastructuur, defensie, criminaliteit, klimaat- en energie of andere thema’s? Dan zijn wij hard op zoek naar jouw kennis!

Wat vragen wij van jou?

Wat kun je van ons verwachten?

Wat voor werk ga je doen?

Het werk zal gericht zijn op het bijhouden en analyseren van onze online statistieken. Je wordt opgenomen in het Social Media Team en krijgt hierin jouw eigen rol. Je zal dagelijks statistieken bijhouden, analyseren en presenteren. Ook doe je actief mee aan onze brainstorm sessies waarin we nieuwe ideeën bedenken en kijken hoe deze het beste tot uitvoering kunnen worden gebracht. Je durft hierbij out of the box te denken om zo tot originele ontwikkelingen te komen. 

Social Media Team

Het Social Media Team werkt vanuit het partijkantoor in Haarlem. Als online statistieken expert werk je nauw samen met andere afdelingen van Belang van Nederland. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze partij toegankelijk is voor iedereen. Een goed contact met onze achterban is zeer belangrijk. Onze posts worden dagelijks door miljoenen mensen bekeken.

Spreekt deze vacature jou aan? Wacht dan niet langer! Stuur je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande button.

Neem contact met ons op
Rijbewijs
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.