BVNL wenst u fijne feestdagen!

Namens BVNL wens ik iedereen fijne feestdagen en wil ik jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen en de steun die BVNL dit jaar heeft gekregen. 

In 2023 blijft BVNL zich inzetten voor een beter Nederland, een Nederland waar iedereen zich thuis voelt en waar we met vertrouwen en optimisme naar de toekomst kijken.

Wij zien dat steeds meer mensen het moeilijk hebben. Het leven wordt steeds duurder, onze vrijheden en rechten worden alsmaar verder ingeperkt. De democratie staat onder druk. Dat is een direct gevolg van de onverantwoordelijke keuzes van dit rampenkabinet. BVNL staat voor een kleine, open en transparante overheid, een samenleving waarin iedereen zijn stem kan laten horen en zijn belang kan verdedigen. De macht moet terug naar het volk. Bijvoorbeeld door middel van een referendum. Het wordt hoog tijd om het belang van Nederland weer voorop te stellen. 

Werken moet weer lonen. Dat betekent lagere belastingen voor mensen die zich inzetten voor onze economie en onze maatschappij. Dat bereiken wij met banen met een fatsoenlijk loon en goede arbeidsvoorwaarden. Iedereen moet de kans krijgen zich te ontplooien en het beste uit zichzelf te halen. Opleidingen moeten betaalbaar zijn en niemand mag worden uitgesloten van de kans om zijn dromen na te jagen. 

BVNL staat pal voor de vrijheid van meningsuiting. Vrijheid van denken en spreken is van groot belang voor een gezonde democratie. Je uitspreken moet te allen tijde kunnen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor censuur of represailles van de media, de politiek of BigTech. Jouw mening is belangrijk en jouw stem moet gehoord worden. Daarom willen we je aanmoedigen vooral van je te laten horen. Want onthoud: je bent niet alleen. Samen klinkt onze stem luid en duidelijk. Samen zorgen wij voor verandering. 

BVNL wil in 2023 werk maken van energiesoevereiniteit. De energiecrisis een gecreëerd probleem, waardoor heel veel mensen letterlijk in de kou zijn komen te staan. Daarom moeten wij de regie terugpakken en onze eigen energie gaan produceren. Nederland moet niet langer afhankelijk zijn, maar autonoom. Daarom wil BVNL dat het Groninger gasveld weer opengaat, zodat wij veilig en verantwoord gas uit eigen bodem kunnen winnen. Natuurlijk moeten de Groningers daarvoor stevig gecompenseerd worden en zetten wij direct een versterkingsoperatie in gang.
Daarnaast is kernenergie ontzettend belangrijk. Kernenergie is schoon, duurzaam en geeft ons het heft in eigen handen. Bovendien scheelt dat een hele hoop lelijke en schadelijke windturbines en zonne-parken, die slecht zijn voor mens, dier en milieu.  

Ook het oprukkende woke-isme en de cancelcultuur zijn een gevaar voor onze samenleving. De trend van policolor, woke, diversiteitsquta en identity politics, waarbij discriminatie wordt gebruikt als strafinstrument, moet een halt toegeroepen worden. Want dat is niks anders dan discriminatie. Discriminatie om te deugen. BVNL doet niet mee met deze doorgeschoten diversiteitscultus, die allesbehalve inclusief is.

Tot slot wil ik jullie oproepen om vóór 1 januari lid te worden van BVNL. Door lid te worden van onze partij, groeit onze beweging en hebben wij meer invloed. Bovendien krijgt BVNL hierdoor meer subsidie, wat betekent dat wij meer middelen hebben om onze boodschap uit te dragen en meer bereik kunnen genereren. Door lid te worden krijgen andere partijen, zoals de VVD en D66, juist minder subsidie. Dit betekent dat je niet alleen ons steunt, maar er ook voor zorgt dat de partijen die ons land kapot hebben gemaakt niet nog meer schade kunnen aanrichten. Word dus voor 1 januari lid van BVNL, stem op 15 maart op ons bij de Provinciale Statenverkiezingen en zorg er samen met ons voor dat het tij in Nederland eindelijk wordt gekeerd. In het belang van Nederland.

Wij wensen jullie allemaal nogmaals fijne kerstdagen en alvast een heel gelukkig nieuwjaar.

Hartelijke groet,

Wybren van Haga
Olaf Ephraim
Hans Smolders

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.