BVNL zal boeren bij stikstofdebat feliciteren

Van Haga: “Actievoeren werkt en heeft het CDA ontwaakt, nu de stekker nog uit rampkabinet.”

Wybren van Haga zal tijdens het spoeddebat vandaag in de Tweede Kamer de boeren feliciteren met de resultaten van hun boerenprotesten. “Door deze acties is het CDA in elk geval wakker geworden. Maar nu moet Hoekstra de rug recht houden.”

Als voorman van een partij die er ooit voor boeren was, moet Hoekstra niet alleen de stekker uit het ridicule stikstofbeleid trekken, maar ook uit dit rampkabinet, vindt BVNL. Van Haga dringt aan op nieuwe verkiezingen. Dit kabinet is het slechtste dat Nederland ooit gekend heeft. “Een stikstofcrisis, een koopkrachtcrisis, een energiecrisis, een asielcrisis, een woningcrisis, een toeslagenschandaal, illegale uithuisplaatsingen van kinderen, een coronacrisis, klimaatcrisis, defensiecrisis, 200.000 bedrijven die op omvallen staan, boeren die zichzelf ophangen, meer dan een miljoen mensen in armoede en in plaats van het land te redden vliegen onze ministers op en neer naar het World Economic Forum (WEF) in Davos en is onze premier oorlogje aan het spelen in de Oekra├»ne. Dit kabinet moet inpakken

BVNL zal bij het debat ook een aantal voorstellen aandragen om de koopkracht aan te jagen. Van Haga: “Het Groninger gasveld moet snel weer open, er moet een BTW-verlaging op energie komen, de accijnzen op brandstof moeten we verlagen, werken moet lonend worden en we moeten naar een kleinere overheid.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.