Oud-Kamerlid Roy van Aalst BVNL-lijsttrekker bij Provinciale Statenverkiezingen Overijssel

Het oud-PVV-Kamerlid Roy van Aalst wordt bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023 lijsttrekker van BVNL in Overijssel.

Klaar met de poppenkast in Den Haag
“Het is fantastisch om namens Belang van Nederland de mensen in Overijssel weer centraal te stellen in de politiek. De mensen in Overijssel zijn klaar met de poppenkast in Den Haag. Het belangrijkste speerpunt in de komende campagne is dat mensen uit de provincie zich weer gehoord en vertegenwoordigd voelen”, aldus Van Aalst die zijn ervaring als Tweede Kamerlid en Provinciaal Statenlid meebrengt naar BVNL.

Van Aalst staat te boek als een nuchtere ondernemer uit Twente, die op zijn eigen manier de gevoelens uit de samenleving in de politieke arena ten tonele brengt. Met zijn motto “niet lullen maar poetsen” zal BVNL zich inzetten voor al die hardwerkende mensen in Overijssel.

BVNL Overijssel stelt dat Den Haag het contact met het Oost-Nederland volledig is verloren. Het mooiste voorbeeld is de omgang met al die boeren en ondernemers in Overijssel die door een door Den Haag zelf gecreëerde stikstofcrisis het water inmiddels aan de lippen staat.

Niet langer achteraan in de rij
“De Provinciale Statenverkiezing is dé kans voor Overijssel om een vuist te maken richting Den Haag, op te komen voor het boerenbelang en te laten zien dat Nederland niet ophoudt voorbij Amersfoort,” aldus Van Aalst die stelt dat Overijssel niet langer achteraan in de rij moeten staan als het gaat om investeringen. “De A1, N35, N36 en N50 zijn belangrijke wegen richting de rest van Europa. Het is daarom essentieel om na jaren van ontkenning te investeren in deze verkeersaderen.”

Partijleider Wybren van Haga reageert verheugd op de kandidatuur van Van Aalst. 

“Roy heeft een brok aan politieke ervaring en we zijn ervan overtuigd dat hij in Overijssel BVNL op de kaart gaat zetten”, aldus Van Haga die uitgaat van 3 zetels. 

Vrijdag trapt de partij haar campagne af in Restaurant De Sallandse Berg in Nijverdal.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.