Ennio R. Senese BVNL-lijsttrekker Noord-Holland bij Provinciale Statenverkiezingen

Ennio Senese wordt lijsttrekker van BVNL Noord-Holland, voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023. Ooit was Senese overtuigd D66 stemmer, nu kiest het BVNL-bestuurslid met Italiaanse roots vol overtuiging voor de partij Wybren van Haga.

“Wij moeten er alles aan doen om met alternatieve oplossingen te komen voor werkelijke problemen die de burgers hard raken, te beginnen in de Provincie”, aldus Senese, die vindt dat er in Noord-Holland een begin moet worden gemaakt met de zelfredzaamheid en ondernemingszin van de mensen. BVNL wil ook werk maken van het verbeteren van de bereikbaarheid. “Neem bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de Noordkop. De situatie op de N9 is onhoudbaar geworden.”

Ervaren ondernemer
Wybren van Haga is blij met de kandidatuur van Senese. “Ennio heeft ruime ervaring als ondernemer. Geweldig dat hij zich nu hard gaat maken om namens BVNL het afbraakbeleid van het kabinet Rutte/Kaag tegen te houden. 15 maart is dé eerste kans om de tandem Rutte/Kaag te stoppen. En dat is nu meer nodig dan ooit tevoren.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.