BVNL doet mee aan Provinciale Statenverkiezingen in Fryslân en trapt af in Dokkum

BVNL doet op 15 maart 2023 mee aan de Provinciale Statenverkiezingen Fryslân en trapt de campagne morgen, vrijdag 14 oktober, om 19.30 uur af bij Brouwerij Dockum, te Dokkum.

“Bij de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart krijgt Nederland dé kans om het beleid van het kabinet Rutte/Kaag weg te stemmen. Of het nu gaat om de op papier gecreëerde stikstofcrisis, de wooncrisis, de energiecrisis of de asielcrisis, dit kabinet heeft niet het antwoord, maar is hét probleem,” aldus Wybren van Haga, die morgen spreekt voor een zaal met geïnteresseerden. “Wij werken nog volop aan ons verkiezingsprogramma en zoeken nog kandidaten. Binnenkort maken wij de lijsttrekker bekend.” 

Naast partijleider Wybren van Haga zal BVNL-Statenlid Grite Wymenga-Kooistra over haar ervaringen in het provinciehuis vertellen. Raadsleden Nynke Koopmans, Johan Talsma en Joran de Jager vertellen over de door BVNL behaalde resultaten in de Friese gemeenten waar zij actief zijn. 

Er is alle ruimte voor vragen en ideeën. Aanmelden kan hier.

Werkbezoek 
In de middag brengt Van Haga nog een werkbezoek aan Koninklijke Damstra Installatietechniek in Driezum. Zij bieden duurzame maatwerkoplossingen voor zakelijke en particuliere klanten tijdens renovatie-, verbouw- of nieuwbouwprojecten.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.