BVNL doet mee aan Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland en trapt af in Den Haag

BVNL doet op 15 maart 2023 mee aan de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland en trapt de campagne af op donderdag 13 oktober, om 19.30 uur, bij Hotel Van der Valk Den Haag-Nootdorp.

“Bij de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart krijgt Nederland dé kans om het beleid van het kabinet Rutte/Kaag weg te stemmen. Want of het nu gaat om de op papier gecreëerde stikstofcrisis, de wooncrisis, de energiecrisis of de asielcrisis, dit kabinet heeft niet het antwoord, maar is hét probleem”, aldus Wybren van Haga, die morgen spreekt voor een zaal met geïnteresseerden. “Wij werken nog volop aan ons verkiezingsprogramma en zoeken nog kandidaten. Binnenkort maken we de lijsttrekker bekend.” 

In de gemeenten Capelle aan den IJssel en Oegstgeest behaalde BVNL in maart al zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen. Tatjana Sormaz uit Capelle en Marcus Rolloos uit Oegstgeest zullen morgen namens deze BVNL-afdelingen optreden als gastvrouw en gastheer. Naast Van Haga zal onder andere Hans van Biesheuvel van ONL voor Ondernemers optreden als spreker.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.