Zuid-Hollandse lijsttrekkers voor Provinciale Staten en Waterschap trekken samen op

Op 15 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. BVNL doet aan allebei mee. In Zuid-Holland trekken lijsttrekkers Peter van der Velden en Meindert van Buuren samen op in deze verkiezingsstrijd.

Geen woningtekort, maar een immigratieoverschot
Op de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten staat Meindert van Buuren als nummer zes, tevens is hij lijsttrekker voor de Waterschappen. De landgoedeigenaar uit Rockanje is van mening dat de stikstofcrisis de grootste hoax is van deze tijd. “Het is gewoon een goedkope manier om land af te pakken van de hardwerkende boer”, aldus Van Buuren. “Het stikstofprobleem is een verzonnen probleem, net zoals het woningtekort.” Peter van der Velden vult aan: “Er is geen woningtekort maar een  immigratieteoverschot.”

Grondwaterstand verhogen is funest voor de natuur
Samen willen zij het verschil maken in de provincie Zuid-Holland en het waterschap Hollandse Delta. “Er is helemaal geen sprake van een stikstofprobleem en ik kan het weten”, zegt van Buuren. “Ons landgoed maakt al jaren deel uit van Natura2000 en floreert prima. Er is geen enkele indicatie dat stikstof onze natuurgronden parten speelt, ondanks dat we daar vanuit het Botlek-gebied dagelijks aan blootgesteld worden. De grondwaterstand verhogen, wat de klimaatcommunisten ons willen opleggen, dát is funest de natuur. In het Waterschap zal ik er alles aan doen om te voorkomen dat zulke rare plannen ten uitvoer kunnen komen.”

De beide lijstrekkers tourden zondag nog gezamenlijk door de regio. In de campagnebus van BVNL, die gevuld was met duizenden flesjes drinkwater, vele flyers en enthousiaste kandidaten en vrijwilligers zijn talloze inwoners op de hoogte gebracht van de realistische aanpak van BVNL, de partij van Tweede Kamerlid Wybren van Haga.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.