Limburgs Statenlid Roel Westhoff stapt over naar BVNL

BVNL is verheugd te melden dat het Limburgse Statenlid Ir. Roel Westhoff van Fractie Westhoff per direct BVNL zal gaan vertegenwoordigen in de Provinciale Staten van Limburg. Wybren van Haga en Westhoff kennen elkaar al jaren en hebben veel samen opgetrokken bij het bepalen van een strategie ter verbetering van Nederland en de politiek, met gezond verstand en realiteitszin.

Krachtig geluid
“Het is fantastisch om namens BVNL, dé partij voor ondernemers en ondernemende mensen, de bevolking in Limburg centraal te stellen in de politiek. De mensen in onze provincie zijn klaar met Den Haag, de Haagse politiek is het contact met de provincie verloren. Landelijk beleid wordt over de Limburgers uitgestrooid zonder dat er rekening wordt gehouden met lokale belangen. Dit moet veranderen! Wij zullen in de Provinciale Staten een krachtig geluid laten horen en waar nodig samen met de fractie in de Tweede kamer optrekken om onze visie kenbaar te maken”, aldus Roel Westhoff.

Opkomen voor het boerenbelang
Recent voorbeeld van deze aanpak is de omgang met boeren en ondernemers in Limburg, bij wie door de door Den Haag zelf gecreëerde stikstofcrisis het water aan de lippen staat. “De Provinciale Statenverkiezingen zijn dé kans voor Limburg om een vuist te maken richting Den Haag en om op te komen voor het boerenbelang.” Westhoff wil daarnaast de verdere verdozing van de provincie en het plaatsen van horizonvervuilende en ziekmakende windturbines tegengaan. “De schaarse ruimte moet worden ingericht voor (betaalbaar en gezond) wonen, het behoud van het boerenland en natuurgebieden, niet voor grote distributiecentra en waar wij niks aan hebben.”

Roel Westhoff komt op de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2023 op plek drie, achter lijsttrekker Imke Emons (BVNL-raadslid in Horst aan de Maas) en Michael Muijres (raadslid in Beek). Imke Emons reageert enthousiast op de overstap en kandidatuur van Roel Westhoff. “Roel heeft een schat aan politieke ervaring in de provincie Limburg en ik ben ervan overtuigd dat we samen het belang van Limburg weer op 1 kunnen zetten.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.