Komt u ook naar de Avond van BVNL in Vlaardingen?

Maandag 13 Maart organiseert BVNL Zuid-Holland in ‘t Prikkewater in Vlaardingen de avond van BVNL Zuid-Holland. Deze avond geldt als de afsluiter van een bewogen en hectische verkiezingsperiode.

“We hebben keihard gewerkt aan de overwinning die zich nu aftekent”, stelt lijsttrekker Peter van der Velden. “We willen in ieder geval twee zetels, maar vier zou helemaal fantastisch zijn.”

Van der Velden is blij met zijn kandidaten en vrijwilligers. “Als lijsttrekker van deze groep fantastische mensen sta ik bekend als doorzetter, iets wat me ook zo aantrok in Rosaly Bregar (nummer dertien op de kandidatenlijst van BVNL Zuid-Holland), als zangeres bekend als Mila Rose Brockovich, die zich inzet voor bewoners van Vlaardingen die als laatste vangnet BudgetRoos opzoeken, om hulp te krijgen met juridische papieren en regels en regelingen.” Bregar vult aan. “Ik weet uit ervaring hoe het werkt bij de overheid. Ik heb heel goede banden met wethouders en politici in Vlaardingen. Ik zei altijd: ik ben Zwitserland, daarom kan ik met iedereen goed door één deur.”

Rustig en beschaafd
Het duo weet ook waarom het goed gaat met BVNL. “Onze partijleider, Wybren van Haga, is altijd rustig en beschaafd, zelfs bij de grootste zaken uit de politiek van de laatste jaren, stikstof, corona, boerenonteigeningen en uithuisgeplaatste kinderen, hij strijdt er allemaal voor maar wel op een waardige manier. Dat werkt door in de hele partij”, geeft Van der Velden aan, die hoopt op solide samenwerkingen. “Nadat ik aangegeven had met BVNL te willen samenwerken met de andere partijen aan de rechterkant in Zuid Holland, om een einde te maken aan de dwang en drang van het huidige college aangevoerd door VVD en de andere linkse partijen in de provincie, ging het heel hard.”

Om de campagne met de mensen van Zuid-Holland goed af te sluiten, is er op 13 maart een speciale avond. “De kaarten gaan snel er is veel animo voor, tekenend voor de ontwikkeling die de partij doormaakt”, aldus van der Velden.

Kaarten zijn te bestellen via Eventbrite. Wees er snel bij, want vol is vol!

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.