Kamerlid Van Haga hoog op BVNL-kandidatenlijst Provinciale Staten Noord-Holland

Tweede Kamerlid en BVNL-voorman Wybren van Haga staat hoog op de BVNL-kandidatenlijst voor de Provinciale Staten van Noord-Holland. Achter lijsttrekker Ennio Senese en huidig Statenlid Wil van Soest, staat Van Haga op plek 3.

Of het nu gaat om het onteigenen of verplicht uitkopen van hardwerkende boeren als gevolg van een stikstofbeleid dat wetenschappelijk uitermate zwak is onderbouwd, of de dwang en drang bij het opvangen van asielzoekers; wij moeten er in de Staten alles aan doen om het desastreuze beleid van het huidige kabinet tegen te houden”, aldus Van Haga, die vindt dat er in Noord-Holland weer ruimte gegeven moet worden aan hardwerkende mensen. BVNL wil ook werk maken van het verbeteren van de bereikbaarheid. “Neem nou de bereikbaarheid van de Noordkop. De situatie op de N9 is onhoudbaar geworden.” 

Bij voorkeurstemmen de Staten  in
De BVNL-voorman laat weten dat hij bij voorkeurstemmen de Staten ingaat. “BVNL maakt zich hard om het afbraakbeleid van het kabinet Rutte/Kaag tegen te houden. Op 15 maart hebben wij die mogelijkheid.

Stem op lijsttrekker en runningmate 
Van Haga roept op om het duo Ennio Senese / Wil van Soest (86) – respectievelijk de nummers 1 en 2 van BVNL Noord-Holland , te stemmen. “Dan krijg je de ondernemersgeest van Senese en het kloppend hart voor ouderen van Van Soest, de oudste politicus van Nederland.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.