BVNL Zuid-Holland doet mee met de Provinciale Statenverkiezingen

BVNL-lijsttrekker Zuid Holland Zuid, Peter van der Velden en Marcus Rolloos, lijsttrekker voor de kieskring Den Haag en Leiden en Charlotte Marie Mensing hebben de kandidatenlijsten ingeleverd voor de verkiezingen op 15 maart. BVNL Zuid Holland doet op 15 maart mee met 50 kandidaten.

Ouderen gezond en gelukkig
Charlotte Marie Mensing neemt in Den Haag plek twee in op de lijst. Zij wil zich sterk inzetten voor een gezond en gelukkig bestaan voor onze ouderen. BVNL Zuid-Holland is trots op het vele werk dat al verzet is. “Ik ben enorm verrast en verguld door de geweldige steun van ondersteuners, vrijwilligers en de vele kandidaten”, aldus Peter van der Velden.

BVNL spreekt zich sterk uit tegen het verplicht plaatsen van windmolens, het onteigenen van boeren en de tot wel vertienvoudiging van nieuwe statushouders in Zuid Holland en de daarmee gepaard gaande verplichte voorrang op huisvesting van deze nieuwkomers in Zuid Holland.

Realistisch rechts college
Onder leiding van Van der Velden wil BVNL wij de spil zijn in een realistisch rechts college van Gedeputeerde Staten in Zuid Holland. Van der Velden: “Wij schuwen de verantwoording niet en als de kiezer erom vraagt, leveren wij een gedeputeerde. Daarmee krijgen de inwoners van Zuid Holland waar zij recht op hebben: een provinciebestuur dat echt staat voor het belang van de inwoners.

Charlotte Marie Mensing laat weten dat BVNL Zuid Holland gaat voor minimaal drie, maar het liefst zes zetels. “Daarmee kunnen wij onze wens om mee te regeren in een nieuw college gestalte geven. We gaan ervoor!”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.