BVNL wil de grootste worden op Voorne-Putten

BVNL Zuid-Holland, aangevoerd door Peter van der Velden, wil minimaal tien procent van de stemmen halen in Nissewaard, en wie weet daar wel de grootste worden, bij de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 15 maart aanstaande.

Haga Island
“Met Louis Jacobs, Wim van Dommelen, Richard van der Horst, Mia Sliwinsky en Henny Houps hebben we behoorlijk wat bekende oude en huidige raadsleden uit Nissewaard op onze lijst staan, en met een lijst van 50 willen we in ieder geval in onze thuisbasis op Voorne Putten wat potten breken”, zegt Van der Velden.” Gekscherend wordt Voorne Putten al ‘Haga Island’ genoemd, ook verwijzend naar het feit dat in het verleden Spijkenisse ‘Wilders Town’ werd genoemd, maar deze komt dit jaar niet naar Spijkenisse in aanloop van de verkiezingen.”

In de lift
BVNL daarentegen zit met vier raadsleden en één wethouder door de laatste verkiezingen met 7,5 procent van de stemmen op het gehele eiland flink in de lift. “Voor deze verkiezingen mikken we op tien procent, dat zou echt fantastisch zijn, en een beloning voor jarenlang bikkelen voor de mensen op het eiland”, aldus Van der Velden.

Een bijzondere naam op de lijst is die van lijstduwer Mia Sliwinsky, de oud-fractievoorzitter van Forza, de partij opgericht door Paul Meijer en Fleur Agema. Met naast haar o.a. fractievoorzitter van Belang van Nissewaard, Henny Houps, is het een lijst geworden, die enorm sterk is voor Spijkenisse.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.