BVNL gaat in Voorne aan Zee voor stunt Provinciale Statenverkiezingen

BVNL hoopt in navolging op het succes tijdens de herindelingsverkiezing van november jongstleden waarbij als nieuwkomer net geen drie zetels werden behaald opnieuw te stunten tijdens de provinciale statenverkiezing van 15 maart aanstaande.

Doorpakken en idealen waarmaken
Tijdens de herindelingsverkiezing behaalde nieuwkomer BVNL twee volle zetels en kwam slechts een aantal stemmen tekort voor een derde zetel. Deze uitslag leverde de partij uiteindelijk wel deelname én een wethouderspost op, in de eerste coalitie van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

Voorne aan Zee wordt op de kieslijst goed vertegenwoordigd door BVNL.: Sharon de Jong-Kamst (Brielle) op nummer 4, Kees Waals op plek 14 en Robart Valk op nummer 34, beiden uit Hellevoetsluis. Laatstgenoemde, recent overgestapt uit een BBB-gelieerde partij, voelt zich helemaal thuis bij BVNL. “Het voelt fijn nu bij de juiste partij te zitten, ik ben trots wat onze partij heeft neergezet in Voorne aan Zee”, laat Valk weten. “Om door te pakken en ook op bouw- en stikstofgebied onze idealen waar te maken is een goede score op 15 maart erg belangrijk.”

Campagne
Bovengenoemd drietal voerde samen met lijsttrekker Peter van der Velden afgelopen zondag 5 maart campagne in de regio, met de BVNL bus. Valk: “Tijdens het flyeren is goed te merken dat mensen het BVNL geluid waarderen, mensen komen uit zichzelf naar ons toe, of blijven even staan om een praatje te maken wanneer ze de flyer aanpakken.” De Jong-Kamst vult aan. “Het is fijn om te merken dan wij, als relatief kleine partij, veel verandering teweeg kunnen brengen en zaken voor de burger geregeld kunnen krijgen. Regelmatig lopen wij er tegenaan dat zaken door de provincie of landelijk bepaald worden. Denk hierbij aan zorgtaken, wegen, energietransitie, stikstofwaanzin en huisvesting van immigranten. Juist daarom vinden wij het belangrijk daar ook aan tafel te zitten. De goede contacten zijn er al, nu nog zoveel mogelijk zetels!”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.