Borrelen in het belang van Nederland: BVNL-café

Op 17, 23 en 24 februari 2023 organiseert BVNL Noord-Holland drie politieke café’s. Tijdens deze avonden kunt u kennismaken met kandidaten voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen en vragen stellen over alles wat er in de provincie Noord-Holland speelt.

Het eerste politieke café vindt plaats op vrijdag 17 februari. Vanaf 19:30 uur bent u welkom in Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, in Hoorn. Er is dan gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met de aanwezige kandidaten.

De tweede gelegenheid om onze kandidaten in actie zien is op donderdag 23 februari. Om 19:30uur opent Palmbeach Julianadorp aan de Zanddijk 255 te Julianadorp de deuren voor u.

De derde gelegenheid zal plaatsvinden op 24 februari in Wijkcentrum De Daalder, Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar. Ook hier bent u vanaf 19:30 uur van harte welkom en zal er een kopje koffie, of een drankje voor u klaarstaan.

Op alle drie de avonden start het programma om 20:00 uur. De avond zal eindigen rond 22:00 uur, om daarna nog te kunnen borrelen in het belang van Nederland: het BVNL-café. De entree is gratis. Houd u er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen is, dus vergeet u niet in te schrijven.

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen. Want Nederland moet beter en kan beter. BVNL biedt oplossingen voor de maatschappelijke onderwerpen die nu spelen.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.