Binne de Vries runningmate BVNL-lijsttrekker Fryslân

Binne de Vries wordt de runningmate van BVNL-lijsttrekker Johan Talsma. “Het is fantastisch om namens Belang van Nederland de mensen in Fryslân weer centraal te stellen in de politiek. De mensen in onze provincie zijn klaar met de poppenkast in Den Haag. Het belangrijkste speerpunt in de komende campagne is het belang van Fryslân weer op één zetten,” aldus de uit Sumar afkomstige De Vries.

BVNL Fryslân vindt dat Den Haag het contact met de provincie volledig is verloren. Het meest trieste voorbeeld is de omgang met alle boeren en ondernemers in Fryslân, bij wie door een door Den Haag zelf gecreëerde stikstofcrisis het water aan de lippen staat.

“De Provinciale Statenverkiezing is dé kans voor onze mooie provincie om een vuist te maken richting Den Haag,  om op te komen voor de Friese belangen. Of het nu gaat om een toekomst voor onze jeugd, woningbouw waarbij we eigen inwoners voorrang geven, het versterken van de Friese economie of om een samenleving die voor elkaar klaarstaat, het belang van Fryslân moet op één staan”, aldus De Vries.

Talsma blij met zijn nummer 2
Lijsttrekker Johan Talsma reageert blij op de kandidatuur van De Vries. “Binne heeft een aanstekelijk enthousiasme en we zijn ervan overtuigd dat we BVNL verder op de kaart gaan zetten”. Talsma gaat uit van zeker 3 a 4 zetels.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.