BVNL overweegt deelname in gemeente Amsterdam: “Gezond verstand terugbrengen en opkomen voor de hardwerkende Amsterdammer”

Belang van Nederland (BVNL) overweegt om in maart 2022 mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. “Sinds het moment dat wij onze partij hebben gelanceerd regent het duizenden mailtjes en telefoontjes van mensen die lid willen worden en met oplossingsgerichte politiek wat voor Nederland willen betekenen”, aldus Van Haga, die de deelname van zijn partij laat afhangen van het vinden van de juiste mensen. ”Alles hangt af van het vinden van genoeg goede kandidaten. We doen alleen mee in gemeenten waar we voldoende capabele mensen zullen vinden. We zoeken kandidaten die niet het eigen belang, maar het belang van de burgers voorop zullen zetten. En die bovendien niet te beroerd zijn om de mouwen op te stropen en keihard te werken”

Interesse om Belang van Nederland-raadslid te worden? Of contact met ons zoeken als bestaande lokale partij? Mail motivitatie en CV naar gemeenteraad@bvnl.nl.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.