Aftrap campagne gemeenteraadsverkiezingen in Stellendam

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. BVNL is voornemens in zoveel mogelijk gemeenten mee te doen. Daarvoor zoeken wij enthousiaste en ambitieuze mensen. Aanstaande dinsdagavond 24 augustus om 19.30 uur trappen wij de campagne af in Stellendam.

Het belooft een spectaculaire avond te worden met verschillende gasten, waaronder partijleider Wybren van Haga. Wybren zal deze avond uitgebreid ingaan op al jullie vragen, praten over de roerige politiek van dit moment en de grootse plannen met onze nieuwe partij Belang van Nederland. Dit alles vindt plaats onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zal er genoeg tijd zijn om te netwerken en in contact te komen met gelijkgestemden.

Belang van Nederland is een vernieuwende partij die als doel heeft op te komen voor het belang van Nederland en zijn inwoners. Wij willen een brede volkspartij zijn die gestoeld is op kernwaarden zoals vrijheid, soevereiniteit, gezond verstand, verantwoordelijkheid, barmhartigheid, fatsoen, ambitie, technologische vooruitgang en eenvoud. Wij zijn een cultureel conservatief, maar klassiek liberale partij als het gaat om de rol van de overheid.

Voel jij je geroepen om actief te worden namens BVNL in de gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar gemeenteraad@bvnl.nl of beter nog: kom langs in Stellendam! Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Locatie: Haringvlietplein 3, 3251 LD te Stellendam
  • Aanvang: 19.30 – 22.00 uur
  • Aanmelden: Stuur een berichtje met je naam naar 06-28128554 of e-mail naar w.dedert@gmail.com

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.