Steun BVNL

De enige echte ondernemerspartij in Nederland.
Ondernemers hebben het zwaar in Nederland. We moeten aan steeds meer onzinnige regels voldoen en de overheid bemoeit zich met alles. Hoge brandstofkosten, nul-emissiezones, UBO-registers, lange vergunningstrajecten, hoge belastingen in box 2, hoge erf- en schenkbelasting, de wijziging in de earningstrippingmaatregel, de DGA-taks, de Wet betaalbare huur en het zigzagbeleid in box 3 maken het leven van de ondernemer in Nederland onmogelijk. BVNL is de enige politieke partij die echt opkomt voor de ondernemer. Dit hebben wij laten zien met ons stemgedrag in de Tweede Kamer en onze acties buiten het parlement. Wij hebben een petitie gestart tegen de Wet betaalbare huur en zijn actief aan het lobbyen bij Eerste Kamerleden om deze wet tegen te houden.
 
Waarom Doneren?
  • Uw belangen zijn onze prioriteit: BVNL zet zich onvoorwaardelijk in voor een beter ondernemersklimaat.
  • Actieve lobby in de Tweede en Eerste Kamer: wij werken dagelijks aan het verdedigen en behartigen van uw belangen bij beleidsmakers.
  • Zichtbare resultaten: onze concrete acties en stemgedrag tonen onze toewijding aan ondernemers. Wij starten petities, juridische procedures, bereiden schriftelijke vragen voor en voorzien parlementariërs van moties en amendementen.
 
Dat doen wij allemaal zonder een cent subsidie van de overheid.
 
Met uw steun kunnen wij blijven strijden voor een beter ondernemingsklimaat in Nederland. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om de stem van ondernemers luid en duidelijk te laten horen.
 
Doneer daarom vandaag nog. In uw eigen belang en in het belang van Nederland!

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.