Van Haga: “Frans Timmermans is gewetenloze man met slechte plannen voor Nederland”

BVNL wist al een poosje dat de Brusselse PvdA-bureaucraat Frans Timmermans niets op heeft met Nederland. Maar dat hij uitgerekend op de dag van het boerenprotest tegen de stikstofplannen komt met nieuwe wetsvoorstellen die hard ingrijpen bij de agrarische sector, slaat alles.

“Timmermans toont hiermee aan een gewetenloze man te zijn, met als doel het verjagen van boeren van hun land”, aldus Van Haga, die wijst op de plannen van de PvdA-coryfee. “Doldwaas zijn Timmermans zijn plannen om het waterpeil te verhogen, of land zelfs te ontpolderen, waardoor er voor melkveehouders in bijvoorbeeld het Groene Hart niet altijd meer een toekomst is. Weg met zulke dictaten uit Brussel.”

Van Haga was vanmorgen al vroeg op het Haagse Malieveld bij een protestontbijt tegen de stikstofplannen van het kabinet. Later op de dag sluit de BVNL-voorman zich aan bij het boerenprotest in Barneveld / Stroe. “Andere partijen in de Kamer doen nu al stikstofconcessies richting het kabinet. BVNL is op het stikstofdossier compromisloos: de stikstofplannen moeten van tafel en wel nu!”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.