Kandidaat 8 op de lijst

Shohreh Feshtali

Amersfoort

Waarom ik kandidaat ben:

“Ik zie dat Nederland haar vrijheden op het spel zet. Gezondheid en vrijheid zijn de twee belangrijkste aspecten in het leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe fragiel en kwetsbaar beide zijn. Toch mag het ene nooit ten koste van het andere worden opgeofferd, zoals bij de coronapandemie gebeurde. BVNL staat voor een gezond en vrij Nederland en daar sta ik 100% achter!”

Feshtali wil zich met BVNL ook keren tegen het stikstofbeleid van het kabinet Rutte/Kaag. “Op 15 maart heeft Nederland dé kans om het voor boeren zo desastreuze stikstofbeleid van tafel te vegen”, aldus Feshtali, die zich ook hard wil maken voor het tegengaan van de komst van nog meer windmolen- en zonneparken, die de provincie ook tegen de wil van gemeenteraden in wil gaan plaatsen. “Belachelijk dat het kabinet zo de lokale bevolking buitenspel denkt te zetten.”

Biografie

Shohreh Shahbazi Fishtali, een naam die synoniem staat voor veerkracht, vrijheid en gezondheid. Geboren in een liefdevol gezin in het welvarende en vrije Iran, begon haar levensreis te midden van een land dat snel veranderde onder de druk van politieke omwentelingen. Deze omwentelingen brachten strenge religieuze regels en harde vergeldingsmaatregelen met zich mee, waardoor haar jeugd getekend werd door turbulente tijden.

Haar vroege ervaringen in Iran vormden de basis voor haar latere inzet en passie. Na haar wiskundestudie besloot Shohreh haar geboorteland te verlaten en vond ze haar thuis in Nederland. Hier begon ze aan een nieuwe fase van haar leven, waarin ze moeder werd van twee kinderen en de Nederlandse cultuur omarmde. Het was haar bewogen jeugd in Iran die haar inspireerde om 'Gesluierde jaren' te schrijven, een boek dat al snel een bestseller werd en waarin ze haar ervaringen op indrukwekkende wijze deelde.

Shohreh besefte al snel hoe kostbaar vrijheid is, en haar eigen ervaringen hebben haar doen inzien hoe belangrijk het is om deze vrijheid te koesteren.
Daarnaast heeft Shohreh persoonlijk gevochten voor haar gezondheid en ontdekte ze dat voeding een cruciale rol speelt in welzijn. Na jaren van afhankelijkheid van medicijnen slaagde ze er door middel van zelfonderzoek en de juiste voeding in om volledig medicijnvrij te worden en zich gezond en fit te voelen. Haar kennis en ervaring op het gebied van voeding hebben haar in staat gesteld om een kritische blik te werpen op voedingsnormen en het zorgsysteem.

Een ander belangrijk aspect van Shohreh's overtuigingen is het belang van gezinsautonomie. Ze benadrukt dat onze kinderen niet het eigendom van de overheid zijn en put hierbij uit persoonlijke ervaringen.

Wat betreft haar standpunten, Shohreh Fishtali is tegen het huidige immigratiebeleid, hoewel ze zichzelf niet als "anti-immigratie" wil profileren, gezien haar eigen vluchtelingenachtergrond. Ze begrijpt de complexiteit van immigratie, maar maakt zich zorgen over ongecontroleerd immigratiebeleid en de impact ervan op de cultuur en harmonie van het land.
Daarnaast is Shohreh kritisch tegenover de woke-beweging, transgenderkwesties en modern feminisme. Ze benadrukt het belang van zowel masculiene mannen als feminiene vrouwen, en haar ervaringen in Iran hebben haar hierin gevormd.

Als kandidaat voor BVNL is Shohreh Fishtali vastbesloten om de waarden van vrijheid, gezondheid en gezinsautonomie te verdedigen. Haar vastberadenheid en inzet maken haar een krachtige en inspirerende kandidaat voor BVNL en een waardevolle aanvulling op de Nederlandse politiek.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.