Kandidaat 30 op de lijst

Cor Zuidema

Eastermar

Waarom ik kandidaat ben:

Omdat BVNL de partij is die vindt dat werken weer moet lonen en zich uitspreekt tegen het klimaatbeleid, het uitkopen van de boeren en tegen de coronamaatregelen. BVNL staat voor vrijheid en brengt dit op een logische manier.

Biografie

Cor Zuidema is een Nederlandse politicus met een indrukwekkende staat van dienst en ervaring in zowel de lokale als nationale politiek. Hij begon zijn politieke carrière als gemeenteraadslid voor Belang van Nederland in Tytsjerksteradeel, Friesland, waar hij sinds maart 2022 actief is.

Als gemeenteraadslid was hij verantwoordelijk voor verschillende portefeuilles, waaronder veiligheid, economische zaken, verkeer, en sport en recreatie. Daarnaast heeft hij zich ingezet als kandidaat Statenlid voor Belang van Nederland tijdens de provinciale verkiezingen op 15 maart 2023. Zijn betrokkenheid bij regionale en nationale politiek toont zijn toewijding aan het vertegenwoordigen van de belangen van zijn kiezers.

In april 2023 werd Cor Zuidema eigenaar van Bolstart B.V., waar hij zich toelegt op de inkoop en verkoop van detailhandelsproducten via online platforms zoals bol.com, Amazon wereldwijd en blokker.nl. Dit ondernemerschap getuigt van zijn zakelijke vaardigheden en ondernemersgeest.


Bovendien is Cor Zuidema eigenaar van onlineverkoopcoach.nl. Hier biedt hij begeleiding aan (startende) ondernemers bij het opzetten, beheren en laten groeien van online verkoopwinkels op platforms als bol.com en Amazon wereldwijd.

Daarnaast diende Cor Zuidema als Wachtmeester Algemeen Opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee in Noord-Holland, waar hij betrokken was bij politietaken, grensbewaking en noodhulp. Deze ervaring in de openbare veiligheid heeft bijgedragen aan zijn brede kennis en vaardigheden. Cor Zuidema heeft een uitgebreide achtergrond in zowel de politiek als het bedrijfsleven, en zijn betrokkenheid bij verschillende facetten van de samenleving getuigt van zijn toewijding aan het dienen van de gemeenschap en het stimuleren van economische groei.

Cor Zuidema is een sterke kandidaat voor Belang van Nederland (BVNL) vanwege zijn uitgebreide politieke ervaring als gemeenteraadslid en kandidaat Statenlid, gecombineerd met zijn ondernemerschap in de online retailsector, wat hem een goed begrip geeft van economische zaken en werkgelegenheid. Bovendien heeft zijn eerdere dienst bij de Koninklijke Marechaussee, met betrokkenheid bij openbare veiligheid, hem waardevolle vaardigheden opgeleverd om de belangen van BVNL te vertegenwoordigen, in het belang van Nederland.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.