Kandidaat 29 op de lijst

Saul Jonk

Edam-Volendam

Waarom ik kandidaat ben:

BVNL is een constructieve oplossingenpartij voor hardwerkende Nederlanders met gezond verstand. Hardwerkende Nederlanders zijn de motor van onze economie. Zij vormen de fundering waar ons land op gebouwd maar ze worden collectief weggezet door een elitaire minderheid die ons mooie land om zeep probeert te helpen. Dat mogen we nooit laten gebeuren. BVNL is de enige écht liberale partij die opkomt voor de vrijheid van het individu en tevens de enige partij die het belang van Nederland voorop stelt. Een kleinere overheid.. Het behoud van onze unieke Nederlandse tradities en cultuur.. Een algehele asielstop en opvang in eigen regio.. Het “stikstofprobleem” van tafel.. Nooit meer coronamaatregelen.. Dit zijn punten waar ik 100% achter sta en waar wil ik graag voor wil vechten.

Biografie

Saul Jonk is een geboren en getogen Volendammer, met diepe wortels in de prachtige gemeenschap aan het Markermeer. Als een toegewijde ondernemer heeft hij een eigen winkel op het gebied van woninginrichting in Purmerend, waar hij streeft naar kwaliteit en service voor zijn klanten.
In 2021 besloot Saul Jonk niet langer vanaf de zijlijn toe te kijken en betrokken te raken in de lokale politiek. Zijn vastberadenheid en toewijding leidden tot een indrukwekkend resultaat: in de gemeenteraadsverkiezingen van Edam-Volendam behaalde zijn partij, BVNL Edam-Volendam, twee zetels.
Sinds 2022 vervult Saul Jonk de belangrijke rol van raadslid en is hij tevens de fractievoorzitter van BVNL Edam-Volendam in de gemeenteraad. Zijn politieke betrokkenheid en visie voor een welvarend en rechtvaardig Edam-Volendam maken hem een sterke vertegenwoordiger voor de gemeenschap.
Stem op Saul Jonk en werk samen aan een bloeiende toekomst voor Nederland.ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.