Kandidaat 27 op de lijst

Pascal Van Kassel

Weesp

Waarom ik kandidaat ben:

Trots om op de kieslijst van BVNL te staan! Samen met BVNL streven we naar een vrijer Nederland, waar de overheid niet te veel controle uitoefent. Laten we bouwen aan een welvarende economie, stimuleren van ondernemerschap, en investeren in onze luchtvaart en technologische vooruitgang. Ik ga voor verandering!

Biografie

Pascal van Kassel. Met 38 jaar op de teller en geworteld in het pittoreske Weesp, ben ik een werktuigbouwkundig ingenieur met een passie voor de luchtvaart. Mijn carrière heeft me de kans gegeven om 18 jaar diepgaande ervaring op te bouwen in vliegtuigonderhoud, met een scala aan aandachtsgebieden.

Ik ben trots om de rol van Team Leader Material Supply Chain te bekleden bij KLM Engineering & Maintenance, waar ik een rol speel in het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze vloot. Mijn werkervaring omvat alles, van landing gear overhauls tot Structure Engineering, Customer Support & account management, en Supply Chain Management. Hier draait het om precisie en passie voor het vak.

Maar mijn betrokkenheid beperkt zich niet tot de hangars. Als provinciecoördinator voor Noord-Holland bij BVNL zet ik me in voor een vrijer Nederland, waar ondernemerschap en technologische vooruitgang hand in hand gaan. Het is een eer om deel uit te maken van deze beweging voor positieve verandering.

Buiten mijn professionele leven ben ik een wedstrijdzwemmer in hart en nieren, altijd op zoek naar de volgende uitdaging in het zwembad. Daarnaast deel ik mijn passie door training te geven aan de zwemploeg, waar ik anderen inspireer om hun doelen te bereiken in het water.

Mijn leven draait om de balans tussen technische precisie, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke passies. Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren bij te dragen aan de groei en bloei van Nederland"ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.