Kandidaat 26 op de lijst

Kevin Wiersma

Oentsjerk

Waarom ik kandidaat ben:

Omdat ik het gevoel krijg weer gehoord te worden bij een partij waar handelen vanuit de rede centraal staat en waar hard werken weer wordt beloond.

Biografie

Leuk dat u mijn persoonlijke pagina komt bezoeken! Ik ben Kevin Jan Wiersma, ik ben 24 jaar oud en ik woon in het Friese Oentsjerk.
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in politiek. Dit kwam echter niet omdat politiek mij in de eerste instantie zo leuk leek, maar omdat ik het tijd vond om iets te doen aan Nederland. Zo waarschuwden helden als Pim Fortuyn al voor de problematiek die vandaag de dag werkelijkheid is geworden.
Naast het deeltijd studeren van rechten en het zijn van filiaalmanager in een restaurant ben ik al kleinschalig bezig om van Nederland een beter land te maken. Ik werk namens BVNL namelijk ook in de gemeenteraad van de prachtige gemeente Tytsjerksteradiel. Hier ben ik de partij en vooral de kiezers erg dankbaar voor!

In het bijzonder wil ik me inzetten voor de rechten van studenten en voor de oneerlijke behandeling van jongeren binnen de (sociale) woningmarkt. Zo mag in mijn opzicht de nadruk weer liggen op het eerst huisvesten van Nederlandse studenten waarna we buitenlandse studenten helpen aan een woning in plaats van andersom. Hiervoor is een herziening nodig van het verdienmodel van Nederland voor buitenlandse studenten.
Ook moeten starters weer een eerlijke kans krijgen om een woning te bemachtigen binnen de (sociale) woningmarkt. Het gebeurt te vaak dat jongeren veel te lang bij hun ouders wonen omdat er of te weinig gebouwd wordt, of de woningen worden gekaapt door bijvoorbeeld het COA waardoor de wachtrijen nog groter worden.

Vol enthousiasme ga ik de campagne in en ik hoop u snel tegen te komen om met u te praten over de problemen in Nederland, maar vooral over de oplossingen die wij u kunnen bieden!ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.