Kandidaat 24 op de lijst

Mirjam Gorter-de Vos

Heerenveen

Waarom ik kandidaat ben:

Vrijheid en soevereiniteit moeten we koesteren. Nu dit steeds meer onder druk komt te staan vind ik het belangrijk te kiezen voor een partij die zich hier hard voor maakt. Ik ben er trots op om op de lijst van BVNL te mogen staan, tussen al deze mooie mensen die hart voor ons land hebben.

Biografie

Mirjam Gorter-de Vos is 49 jaar, getrouwd met een nuchtere Fries en trotse moeder van twee zoons, die haar grootste drijfveer vormen om politiek actief te zijn.
Ze heeft altijd een groot gevoel voor rechtvaardigheid gehad, interesse in sociale kwesties en de behoefte om de wereld om haar heen te begrijpen en te verbeteren.
Inmiddels is ze al 23 jaar werkzaam als stewardess bij KLM waar ze op professionele wijze haar werk uitoefent en geliefd is bij haar collega's.
Haar vermogen om gevoel en verstand te combineren benut ze ten volle. Ze heeft graag een positieve impact op haar omgeving en heeft een warme en empathische persoonlijkheid.
Momenteel is Mirjam bezig met een studie Jungiaanse psychologie. Deze studie is voor haar een waardevolle aanvulling in haar kijk op de hedendaagse wereld.
Vanuit haar intrinsieke motivatie om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken zet zij zich ten volle in voor BVNL. Een hoopvolle toekomst voor onze jeugd waarbij ze de vrijheid hebben om op ieder gebied hun eigen keuzes mogen maken is haar streven.

In maart 2023 was ze ook al kandidaat voor de Provinciale Staten in Friesland.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.