Kandidaat 22 op de lijst

Danielle Van der Wiele

Kerkwijk

Waarom ik kandidaat ben:

BVNL kwam voor mij als geroepen, los van de gevestigde orde en weer terug naar de politiek van Bolkestein!

Biografie

Danielle van der Wiele is een Nederlandse politica en adviseur met een indrukwekkende achtergrond in zowel het onderwijs als de politiek. Ze staat bekend om haar vermogen om bruggen te slaan tussen verschillende partijen en individuen, en haar toewijding aan het bevorderen van samenwerking in de maatschappij.

Danielle begon haar carrière in de commerciële sector waarna zij met een flinke hoeveelheid kennis en ervaring na 10 jaar een commerciële functie bekleedde in het onderwijs. Een dynamische functie waar ze zich specialiseerde in diverse onderwerpen, waaronder kwaliteitsborging, procesmanagement en Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). Ze was betrokken bij examinering en adviseerde zowel VMBO- als MBO-instellingen. Haar passie lag in het inspireren en begeleiden van mensen, en ze speelde een cruciale rol in het implementeren van veranderingen en het ondersteunen van individuen in hun loopbaanontwikkeling.

Naast haar werk in het bedrijfsleven en onderwijs, koos Danielle ervoor om haar vaardigheden en passie voor verbinding ook in de politiek te benutten. Ze werd fractievoorzitter van BVNL in Zaltbommel, waar ze zich kenmerkte door haar inzet voor samenwerking en haar streven om de inwoners actief te betrekken bij de lokale politiek. Ze benadrukte altijd het belang van luisteren naar elkaar als basis voor een vruchtbare samenwerking.

Danielle heeft ook een lange geschiedenis bij CINOP Advies, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van leren, opleiden en ontwikkelen. Binnen dit bureau vervulde ze verschillende functies, waaronder voorzitter van de Ondernemingsraad en manager advies. Haar inspanningen bij CINOP waren gericht op het verbeteren van de kwaliteit van beroepsopleidingen, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktmobiliteit.
Buiten het onderwijs en de politiek heeft Danielle ook ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waar ze onder andere werkte als salesmanager bij Tempo Team Professionals en manager HR Professionals. Haar veelzijdige achtergrond maakt haar tot een waardevolle aanwinst in verschillende sectoren.

Wat Danielle van der Wiele onderscheidt, zijn haar energie, inspiratie, doorzettingsvermogen, empathie en het vermogen om zelfs in uitdagende situaties een sfeer van verbinding te creëren. Als lijsttrekker van BVNL Zaltbommel zet ze zich volledig in om haar partij en haar kiezers te vertegenwoordigen, en ze kijkt uit naar een succesvolle campagne samen met anderen.

In het kort, Danielle van der Wiele is een veelzijdige persoonlijkheid met een sterke achtergrond in zowel het onderwijs als de politiek. Haar vermogen om mensen en organisaties met elkaar te verbinden, haar inzet voor samenwerking en haar energieke aanpak maken haar een waardevol lid van zowel het onderwijssysteem als de politieke arena. Haar levensmotto, "What you give is what you get," weerspiegelt haar diepgewortelde maatschappelijke betrokkenheid en haar streven om positieve verandering te brengen in de samenleving.

Danielle van der Wiele heeft de ervaring, betrokkenheid, vaardigheden en eigenschappen die haar tot een sterke kandidaat maken voor BVNL. Haar brede achtergrond in zowel het onderwijs als de politiek, gecombineerd met haar vermogen om mensen samen te brengen en haar toewijding aan het dienen van de samenleving, maken haar een sterke vertegenwoordiger voor de partij, in het belang van Nederland.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.