Kandidaat 19 op de lijst

Siebe Jan Vogelzang

Dokkum

Waarom ik kandidaat ben:

BVNL is de enige partij die bij alle besluiten Nederland op nummer 1 zet. Binnen BVNL zet ik mij in voor al die zaken die in het belang zijn van alle Nederlanders met logischerwijs extra aandacht voor regio Friesland.

Biografie

Mijn naam is Siebe Jan Vogelzang, 54 jaar en woonachtig in het mooie Dokkum. Naast de politiek ben ik ondernemer in de ICT.

Al mijn hele leven ben ik actief volger van de landelijk politiek maar na de zoveelste blunder in de lokale politiek besloten om niet langer aan de zijlijn te staan maar actief te worden binnen die lokale politiek. Niet roepen van de zijlijn maar actief meedenken en werken aan oplossingen. In 2018 samen met aan aantal mensen de “Eerste Lokale Partij” in Noardeast-Fryslân opgericht met als resultaat een raadszetel voor een medeoprichter van de partij. Zelf actief als steunfractie lid voor deze partij en later voor BVNL.

Sinds maart 2022 ben ik gemeenteraadslid voor BVNL in de gemeente Noardeast- Fryslân.ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.