Kandidaat 17 op de lijst

Tjitske Aline Van der Veen

Kollumerzwaag

Waarom ik kandidaat ben:

BVNL is een partij voor onze toekomst, de ondernemers en de burger waar dat nodig is.

Biografie

Mijn naam is Tjitske Aline van der Veen. Ik ben 19 jaar en kom uit Kollumerzwaag, Friesland. Op dit moment zit ik in mijn 3e jaar van de studie bestuurskunde/overheidsmanagement aan NHL Stenden hogeschool. Naast mijn studie heb ik ook een grote passie voor de paardensport. Zelf heb ik twee paarden waarmee ik wekelijks op springwedstrijd ga.

Ook ben ik actief als steunfractie lid in de gemeente Noardeast-Fryslân. Sinds de start van mijn studie ben ik mijn interesse in de politiek gaan vergroten. Bij BVNL voelde ik me gelijk thuis en heb voorgaande jaren dan ook op de lijst voor gemeenteraadsverkiezingen / provinciale statenverkiezingen gestaan.

BVNL is een partij voor de ondernemer, een partij die vooruit denkt en klaar staat voor de burger waar dat nodig is. Dit is de reden dat ik BVNL stem en u hopelijk ook!

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.