Kandidaat 10 op de lijst

Hans van Tellingen

Amstelveen

Waarom ik kandidaat ben:

De enige écht liberale partij. 'Minder overheid en meer vrijheid'. En dus meer ruimte voor mkb, ondernemerschap, optimisme én het recht om uw leven in te delen zoals ú dat wilt.

Biografie

Hans van Tellingen (Meppel, 17 december 1966) is Geograaf en Regioloog en studeerde van 1985 tot en met 1990 aan de RijksUniversiteit Groningen (RUG). In 1991 heeft hij zijn bul opgehaald. Zijn afstudeerspecialisaties waren: vastgoed, onderzoek, organisatiekunde, marketing, communicatie en consumentengedrag. Van 1990 tot en met 1993 was Hans bij twee Rotterdamse bedrijven werkzaam. Een vastgoedonderzoeksbureau én een vastgoedreclamebureau. Sinds 1993 werkt Hans bij Strabo bv. Dat gevestigd is op de Herengracht te Amsterdam. In 1995 werd hij directeur-eigenaar. Strabo is een van de landelijke specialisten op het gebied van winkelcentrumonderzoek en -advies.

Hans publiceert sinds jaar en dag - onder meer in EW (Elsevier), De Ondernemer, SCN Today (Shopping Centre News), RetailTrends, Vastgoedjournaal en Property NL – artikelen en blogs waarin hij zijn visie op winkels, winkelcentra en winkelgebieden in binnen- én buitenland etaleert. In 2016 verscheen het uiterst succesvolle #WatNouEindeVanWinkels. In 2018 volgde het nóg succesvollere Waarom Stenen Winkels Winnen. Hans staat inmiddels als veelgevraagd spreker vaak op het podium om zijn optimistische en realistische visie op de retail te delen. In november 2023 volgt zijn nieuwste boek ‘Retail Is Mensenwerk (hoe stenen winkels winnen: een handleiding)’.

Hans heeft zich in 2021 aangesloten bij BVNL, was bestuurslid tot april 2023 en staat nummer 10 op de kieslijst voor de Kamer. Hans vertegenwoordigt het échte mkb-geluid. Zonder mkb'ers is er geen succesvolle samenleving te organiseren. Hans is zeer bekend op X (Twitter) en heeft zich altijd op beleefde maar onderbouwde wijze uitgesproken tegen onder andere disproportioneel corona-, stikstof- en klimaatbeleid."ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.