jong bvnl

Sluit je aan bij dé leukste jongerenvereniging van Nederland: Jong BVNL!

Ben jij geïnteresseerd in de politiek, wil jij nieuwe mensen leren kennen, jouw ideeën delen en Nederland mooier maken? Start dan jouw politieke toekomst samen met meer jonge liberalen. Iedereen van 14 tot en met 31 jaar kan lid worden van Jong BVNL. Word ook lid van dé leukste jongerenorganisatie van Nederland!

Wie wij zijn

Jong BVNL is de jongerenorganisatie van Belang Van Nederland.

Jong BVNL is een ontmoetingsplek voor jong, vrije geesten. Gezelligheid en liberale politiek staan bij ons centraal staan. Bij Jong BVNL kun je op een toegankelijke manier deelnemen aan variërende activiteiten zoals: gezellige borrels, lezingen met interessante sprekers, open discussieavonden en leerzame workshops en trainingen. Ook kom je op een makkelijke manier in contact met andere gelijkgestemde jonge BVNL’ers, breid je netwerk uit én kun je jezelf helemaal ontplooien.

Na 12 jaar kabinetten Rutte is Nederland gebroken. Jong BVNL vindt dat Nederland weer moet worden opgebouwd. Met een frisse wind en nieuwe ideeën, is het van groot belang dat de stem van jonge liberalen wordt opgenomen in het bestuur van Nederland.   

Wij zetten ons in voor betaalbaar wonen, goed en uitdagend onderwijs, ambitie en ondernemerschap, vrijheid van meningsuiting en de intolerantie van het oprukkende woke-isme op scholen en universiteiten. Het is van groot belang voor Nederland dat jongeren hierover hun stem laten horen, want jij bent onze toekomst. Het prachtige land waarin jij opgroeit, studeert, start op de arbeids- en de woningmarkt, heeft behoefte aan jonge, realistische mensen met een gezond verstand. Sluit je aan bij onze beweging, in het belang van Nederland!

Gezelligheid

Bij Jong BVNL kun je op een toegankelijke manier deelnemen aan variërende activiteiten. Gezelligheid staat voorop met verschillende informele activiteiten, zoals sportactiviteiten, borrels, museumbezoeken, dagactiviteiten, ledenweekenden, reizen et cetera!

Discussie

Ga in gesprek met elkaar en met de Kamerleden, Statenleden en Raadsleden van Belang Van Nederland! Leer debatteren bij onze debattrainingen en daag je zelf uit bij onze scholingsweekenden en workshops. Bij Jong BVNL staat vrije gedachtewisseling voorop.

 

Netwerken

Tijdens onze activiteiten ontmoet je andere gelijkgestemde jonge liberalen, breid je jouw netwerk uit én kun je op een laagdrempelige manier makkelijk in gesprek gaan met verschillende gastsprekers!

Word jij ook lid?

Word lid van Jong BVNL voor slechts 10 euro per jaar! Wanneer je lid bent van Belang Van Nederland is dit al voor 5 euro! Sluit je aan en word actief via jong@bvnl.nl. Blijf op de hoogte van alles wat we doen via onze Instagrampagina!

Krijg toegang tot alle events van Jong BVNL;

Kom samen met jonge liberalen en deel jouw ideeën;

Ga in gesprek met de Kamerleden, Statenleden en Raadsleden van Belang Van Nederland;

Steun Belang Van Nederland en onze politieke koers;

Denk mee over de toekomst van Jong BVNL.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.