De BVNL-bus vol goede ideeën stopt 3 maart in Groningen 

BVNL rijdt de komende twee weken met een bus vol goede ideeën door het land. Als haltes doet de BVNL-bus de 20 plaatsen aan waar wij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Morgen, donderdag 3 maart, stopt de bus in Groningen, waar lijsttrekker Robert Pestman en zijn team de delegatie uit Den Haag zullen opwachten.

De speerpunten van BVNL Groningen zijn:
– kleiner, slagvaardiger gemeentebestuur
– goede zorg voor jong en oud
– betaalbaar wonen voor iedereen
– goede zorg voor jong en oud

BVNL-voorman Wybren van Haga is trots dat het gelukt is om in 20 plaatsen lokale afdelingen op te richten en voldoende goede kandidaten te vinden. “Een prima resultaat voor een piepjonge partij als de onze.”

Onder andere vanwege zijn coronastandpunten was Van Haga bij de laatste Kamerverkiezingen in zijn eentje goed voor 4 Kamerzetels. “We willen onze vrijheid terug! Daarom nooit meer een lockdown. Die heeft gigantische sociaal-economische gevolgen gehad. Ouderen komen in een isolement, jongeren lopen leerachterstanden op en er dreigt een bloedbad aan faillissementen in de horeca- en MKB-sector”, aldus Van Haga, die het onvoorstelbaar vindt dat er niet geïnvesteerd wordt in de zorg.
 
BVNL is bovendien een ondernemerspartij bij uitstek. Het MKB is dé banenmotor van Nederland en dat moeten we koesteren. We willen opkomen voor de hardwerkende Nederlander, de bedrijven en de meer dan 1,2 miljoen zelfstandigen, die een cruciale rol vervullen in de Nederlandse economie. De ondernemersgeest is veelvuldig terug te vinden bij de lokale BVNL-afdelingen. Van Haga: “Werken en risico’s durven nemen moeten in dit land weer beloond worden. Dat gaan wij vanuit onze BVNL-bus aan de mensen vertellen.”

De BVNL campagnebus arriveert op donderdag 3 maart om 16.00 uur op de Grote Markt. Lijsttrekker van BVNL Groningen, Robert Pestman: “Wij gaan graag met burgers in gesprek over waar zij tegenaan lopen en hoe wij ze de komende vier jaar beter kunnen bedienen dan nu het geval is.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.