BVNL Voorne komt met meldpunt onveilige verkeerssituaties

Lijsttrekkersduo De Rijke en Groeneweg: “Het is belabberd gesteld met de verkeersveiligheid.”

Hoe veilig ben je in het verkeer in Voorne? Een onoverzichtelijke oversteekplaats, te hard rijdende auto’s of een gevaarlijk kruispunt: we horen steeds vaker over gevaarlijke situaties in het verkeer en zien het aantal ongelukken de laatste tijd flink toenemen.

“Situaties waarop niemand zit te wachten en waarbij de kans op verkeersslachtoffers te groot is. Daarom opent BVNL Voorne aan Zee een meldpunt onveilige verkeersituaties om de verkeersveiligheid onder de loep te nemen en om politieke oplossingen aan te dragen om de verkeerssituatie te verbeteren”, aldus het BVNL-lijsttrekkersduo Melissa de Rijke en Dick Groeneweg. 

Thoelaverweg 
Kandidaat-raadslid Sharon De Jong-Kamst ging zelf al op onderzoek uit en stuitte op de voor veel geld heringerichte Thoelaverweg in Brielle. 

“Hier zijn alle voetpaden breder gemaakt. De afscheiding tussen het fietspad en de weg voor auto’s is weggehaald. Fietsers worden daardoor nu afgesneden door auto’s en gaan onderuit door de spekgladde stenen die zijn aangelegd. Levensgevaarlijk!”, aldus De Jong-Kamst.

Reacties kunnen gemaild worden naar: 

Weet u ook onveilige verkeerssituaties? Tips kunnen naar: onveiligeverkeerssituaties@bvnl.nl.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.