BVNL doet mee aan verkiezingen in nieuwe gemeente Voorne aan Zee

De inwoners van de huidige gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne gingen op 16 maart als enigen niet naar de stembus. Zij zullen pas op 23 november aanstaande gaan en kiezen dan het eerste gemeentebestuur van de nieuwe fusiegemeente Voorne aan Zee. BVNL doet mee!

“De inwoners van deze gloednieuwe gemeente kunnen dan ook voor het gezonde verstand van Neerlands nieuwste partij BVNL kiezen:, aldus Wybren van Haga, die vorige maand in heel wat gemeenten wist binnen te komen met BVNL.

BVNL wil de bereikbaarheid van Voorne aan Zee hoger op de politieke agenda krijgen. Ook wil de partij met meer boa’s en de terugkeer van de wijkagent de veiligheid vergroten.

“Uiteraard gaan de kandidaten die zich bij ons melden over het samenstellen van het nog te schrijven verkiezingsprogramma, maar het mag duidelijk zijn dat we tegen nieuwe coronamaatregelen zijn, dat we niets op hebben met het verhogen van belastingen en dat Voorne aan Zee niet ten prooi mag vallen aan windmolens, zonneparken of een biomassacentrale,” aldus Van Haga, die ge├»nteresseerden oproept zich te melden via de website van BVNL.

Geïnteresseerden kunnen hun motivatie en CV sturen naar voorne.aan.zee@bvnl.nl.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.