BVNL bestormt gemeenteraden: kiezers, bedankt!

BVNL is ongelooflijk trots op het resultaat van de gemeenteraadsverkiezingen. In veel gemeenten waar wij meededen hebben we zetels gekregen. Allemaal dankzij u, de kiezer! BVNL wil u hiervoor heel hartelijk bedanken. Verandering begint lokaal. BVNL gaat daarvoor zorgen.

Nog geen jaar geleden bestond BVNL nog niet, inmiddels kunnen we zeggen dat we in maar liefst 17 gemeenteraden vertegenwoordigd zijn, waarvan in drie daarvan – Den Haag, Tilburg en Beek – met een samenwerking. Een fantastisch resultaat voor een kersverse partij als BVNL. Het is duidelijk: Nederland is er klaar mee, het roer moet om. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om een nieuw, liberaal en vooral vrij geluid te laten horen. En het klinkt de kiezer duidelijk als muziek in de oren. Wij zijn ongelooflijk blij dat u de moeite heeft genomen om naar ons te luisteren. De komende vier jaar zullen wij dat vooral naar u doen. Zodat u krijgt, wat u verdient. Want de macht ligt bij het volk. Bij u dus.

Van Haga: “Dit resultaat is boven verwachting. Wij zijn een piepjonge partij en kijk eens wat we in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Dit betekent dat er in Nederland ruimte is voor verandering. De komende vier jaar gaan onze mensen in de gemeente zich met hart en ziel inzetten voor het belang van Nederland.”

BVNL feliciteert alle kandidaten, vrijwilligers en alle anderen die zich de afgelopen tijd voor ons hebben ingezet. Samen maken we het verschil, dat is duidelijk gebleken! Op naar een mooier, beter, rechtvaardiger en vrij Nederland!

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.