3 Juni: aftrap gemeenteraadscampagne in Voorne aan Zee

Op 23 november gaan de inwoners van de nieuwe fusiegemeente Voorne aan Zee naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. BVNL doet mee! Deze vrijdag, 3 juni, trappen we de campagne af.

Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne gaan fuseren. Deze gloednieuwe gemeente heeft dus ook een gloednieuwe gemeenteraad nodig! Na de overweldigende winst in maar liefst 17 gemeenten in maart, gaat BVNL nu ook Voorne aan Zee veroveren. Op 23 november zijn de verkiezingen, maar we trappen nu al af met de campagne. Daarom komen Wybren van Haga, Hans Smolders en Olaf Ephraim op vrijdag 3 juni naar Voorne aan Zee, om het startschot te geven.  

Vanaf 19.30 uur zijn inwoners welkom voor een informatieve, gezellige avond waarop de toekomst van de gemeente en de plannen van BVNL besproken worden. Het verkiezingsprogramma wordt gepresenteerd en mensen kunnen vragen stellen en hun eigen ideeën en wensen voor de gemeente spuien. Olaf Ephraim zal vertellen over zijn werk in het parlement en Hans Smolders en Richard de Mos delen hun ervaringen uit de gemeentepolitiek in Tilburg en Den Haag. Ook de komende Provinciale Staten verkiezingen van maart 2023 zullen aan bod komen. En natuurlijk is partijleider Wybren van Haga erbij om de visie en missie van BVNL uit de doeken te doen, vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan met inwoners.

Ook Voorne aan Zee snakt naar verandering. Helpt u BVNL om daarvoor te zorgen? Wij hopen vrijdagavond veel inwoners te ontmoeten! Aanmelden voor deze avond kan via: voorne.aan.zee@bvnl.nl. De lokatie van deze bijeenkomst ontvangt u dan vrijdagochtend per mail.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.