Dag van de ZZP’er: BVNL spreekt waardering uit voor ondernemers

Vandaag is de Dag van de ZZP’er en als politieke partij willen wij graag onze waardering uitspreken voor de hardwerkende ondernemers die onze economie draaiende houden. Als BVNL willen we de positie van ZZP’ers versterken en ervoor zorgen dat zij de ondersteuning krijgen die ze verdienen.

Verbeter de positie van ZZP’ers
Daarom stellen wij voor om ZZP’ers in het eerste jaar vrij te stellen van de vermogenstoets, als zij aanspraak maken op de bijstand. Ook willen we een betaalbare basisverzekering tegen arbeidsongeschiktheid introduceren voor ZZP’ers, waarbij verzekeraars verplicht zijn om elke ZZP’er te accepteren.

Wij geloven dat deze maatregelen een belangrijke stap zijn in het verbeteren van de positie van ZZP’ers en het creĆ«ren van een eerlijk speelveld voor iedereen. Als BVNL blijven we ons inzetten voor ondernemerschap en innovatie en zijn wij vastbesloten om ZZP’ers te ondersteunen en te helpen groeien.

Laten we op deze Dag van de ZZP’er onze waardering tonen voor alle hardwerkende ondernemers van Nederland, en samenwerken aan een toekomst vol kansen en groei. In het belang van Nederland.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.