Wybren van Haga doet maandag aangifte tegen de Staat wegens coronadiscriminatie

Belang van Nederland voorman Wybren van Haga vindt de coronamaatrdegelen discriminatoir en daarom zet hij de voorgenomen aangifte tegen de Staat der Nederlanden door, maandag om 13.00 uur in Haarlem.  “Zonder coronapas niet meer gezond naar de sportschool, met het gezin naar de dierentuin én helemaal absurd: geen recht meer op onderwijs. Aan het aantal discriminatoire maatregelen, waar nu ook een nieuwe lockdown niet wordt uitgesloten, lijkt geen einde te komen,” aldus Van Haga, die stelt dat alleen investeren in de zorg zinvol is. “Waar blijven die extra ic-bedden en het aanstellen, opleiden van ic-verpleegkundigen?” 

Vorige week liet Van Haga weten aangifte te gaan doen tegen de Staat der Nederlanden vanwege discriminatie en medische apartheid. “De invoering van de QR-code en de uitspraken van minister De Jonge, die heeft gesteld dat er geen taboe rust op apart beleid voor ongevaccineerden, geven daar al alle reden toe. De afgelopen week genomen verdere discriminatoire maatregelen neem ik mee bij het doen van aangifte.”

Inmiddels is de Belang van Nederland petitie die de Staat oproept te stoppen met coronadiscriminatie bijna 250.000 keer (!) getekend. De aangifte wordt maandag om 13.00 uur gedaan op Bureau de Koude Hoorn in Haarlem.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.