Van Haga na lekken nieuwe coronamaatregelen: “Wij zetten aangifte tegen de Staat door”

Belang van Nederland vindt maatregelen discriminatoir. Naar aanleiding van de berichtgeving dat het coronatoegangsbewijs wordt uitgebreid naar meer sectoren en de mondkapjesplicht terug keert, maakt Tweede Kamerlid Wybren van Haga (Belang van Nederland) bekend zijn aangekondigde aangifte tegen de Staat der Nederlanden door te zetten.

“Zonder coronapas niet meer gezond naar de sportschool, met het gezin naar de dierentuin én helemaal absurd: geen recht meer op onderwijs. Aan het aantal discriminatoire maatregelen door Vader Staat lijkt geen einde te komen,” aldus Van Haga.

Vorige week liet Van Haga weten aangifte te gaan doen tegen de Staat der Nederlanden vanwege discriminatie en medische apartheid. “De invoering van de QR-code en de uitspraken van minister De Jonge, die heeft gesteld dat er geen taboe rust op apart beleid voor ongevaccineerden, geven daar al alle reden toe. De nu uitgelekte verdere discriminatoire maatregelen neem ik mee bij het doen van aangifte, hetgeen ik na de persconferentie van morgen ga doen.”

Inmiddels is de Belang van Nederland petitie die de Staat oproept te stoppen met coronadiscriminatie meer dan 200.000 keer (!) getekend.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.