Na ‘Dansen met Janssen’ misleiding komt Van Haga met motie van wantrouwen

Van Haga: “Minister De Jonge moet inpakken en wegwezen”. Het moge duidelijk zijn, Belang van Nederland heeft te vuur en te zwaard tegen het coronabeleid van Hugo de Jonge gestreden. Altijd op basis van inhoud, zoals vorige week nog bij het debat over het ontstaan van medische apartheid als gevolg van het invoeren van de coronapas, waar niet-gevaccineerden worden gediscrimineerd en buitengesloten.

“Maar iedere vorm van een inhoudelijk debat is weg als je jongeren op grote schaal hebt misleidt vanwege een kapotte koelkast, dan moet je gewoon inpakken en wegwezen”, aldus Wybren van Haga. De voorman van Belang van Nederland zal vandaag in zijn tweede termijn bij de Algemeen Politieke Beschouwingen een motie van wantrouwen indienen. 

Aanleiding van het inzetten van het zwaarste middel van de Kamer is de berichtgeving dat de beslissing om jongeren te laten ’dansen met Janssen’ niet tot stand is gekomen dankzij OMT-adviezen, zoals demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge doet geloven. Een kapotte koelkast vol Janssenvaccins in Nieuwegein leidde tot het besluit om jongeren ermee in te enten en ze zo een vrijbrief te geven om te gaan stappen. (1)

“Jongeren kregen een vrijbrief om te gaan stappen, beschermd of niet. Binnen drie weken werden de versoepelingen teruggedraaid. Dit is wanbeleid van de eerste categorie”, aldus Van Haga

(1) https://www.telegraaf.nl/nieuws/805141103/niet-omt-advies-maar-kapotte-koeling-vol-vaccins-leidde-tot-dansen-met-janssen

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.