Op woensdag 20 september organiseert belang van Nederland, de nieuwe partij van de groep van Haga, het Nederland Voorop en Vooruit event in Weesp.

Maar liefst 4 kandidaat-kamerleden van BVNL gaan op deze informatieve avond graag het gesprek met u aan over de situatie waarin Nederland zich bevindt. Hebben ondernemers nog wel een toekomst? Hebben wij over een paar jaar nog wel boeren en vissers in ons land? Hoe redden mensen met een middeninkomen zich op dit moment? Wat betekent dit huidige beleid voor onze portemonnee ? Sieta van Keimpema ( voorvrouw van Farmers Defense Force) René Dercksen ( oud – senator en oud -Statenlid) Pascal van Kassel en Willy Verweij. Respectievelijk no 3,4,27 en 46 van de BVNL kandidatenlijst gaan daar graag het gesprek met u over aan.
Daarbij zal BVNL oplossingen presenteren die het verschil kunnen maken.
Interesse in deze informatieve BVNL bijeenkomst?
Kom dan gezellig langs . Laat je stem horen, stel vragen en deel jouw ideeen tijdens de informatieve sessies. Deze avond is een geweldige gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en betrokken te raken bij de toekomst van Nederland.
Waar? ‘s Gravelandseweg 2A, te Weesp.
Wanneer? Woensdag 20 september om 20.00 uur.
Aanmelden via evenbright (link Nico Turling)

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.