Raadsleden Carmen Bosscher en Dennis Koopman verder onder vlag BVNL

Raadsleden Carmen Bosscher en Dennis Koopman uit de gemeenteraad van Dijk en Waard sluiten zich per direct aan bij BVNL. “In BVNL zien wij een fatsoenlijke en stabiele, rechtse liberale partij, waarbij het gaat om de inhoud. BVNL stelt de inwoners centraal. Dat heeft de partij met tal van petities, een burgerinitiatief opschalen zorg en vele Kamervragen, ook over kwesties die spelen in de regio, sinds de oprichting bewezen.”

Voor BVNL Dijk en Waard zijn respect en oprecht luisteren naar elkaar sleutelwoorden. “De inwoners willen we daarom volop bewust maken van de instrumenten die zij kunnen gebruiken. Zij zijn immers onze werkgevers, niet andersom”, aldus beide raadsleden, die de komende jaren van BVNL Dijk en Waard een stabiele bestuurspartij willen maken. “Wij willen doorgroeien naar meerdere zetels, zodat we in de toekomst het verschil kunnen maken.”

Vanuit Den Haag reageert partijleider Wybren van Haga enthousiast op de twee aanwinsten. “Ik ben blij dat steeds meer mensen zien dat niet het veroorzaken van ophef, maar het knokken voor de mensen in het land in het belang van Nederland is.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.