BVNL-Statenlid Robert Pestman biedt vertrokken VVD-ers lidmaatschap aan

Pestman: “De Provinciale Statenverkiezingen zijn dé kans om dit rampenkabinet te stoppen!”

BVNL-Statenlid Robert Pestman is blij dat bij steeds meer VVD-ers de ogen opengaan en dat zij inzien dat Nederland onder premier Mark Rutte een zinkend schip is. Hij biedt vertrokken VVD-ers een lidmaatschap van BVNL aan en roept nog zittende leden, maar ook VVD-kiezers, op om de VVD de rug toe te keren.

BVNL doet wat veel VVD-ers willen
“We willen onze boeren redden door het stikstofbeleid van tafel te vegen. We willen de asielcrisis te lijf met een asielstop, grenscontroles en het opzeggen van het VN-Vluchtelingenverdrag”, aldus Pestman, die stelt dat het verdrag een aanzuigende werking heeft op migranten. “Het houdt de door bijna iedereen gewenste opvang in de eigen regio tegen, omdat we elke asielaanvraag in behandeling moeten nemen. Bewoners van o.a. Ter Apel moeten de prijs betalen voor dit wanbeleid.”

Kandidaat-Statenleden gezocht
BVNL zoekt nog kandidaat-Statenleden voor de verkiezingen die in maart plaatsvinden
“Wij willen specifiek voor Oost-Groningen investeren in het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid van dit deel van de provincie. Ook in het sterk verbeteren van de werkgelegenheid, o.a. in de Eemshaven zien wij kansen”, aldus Pestman.

BVNL wil verder inzetten op het opstarten van de gasproductie. Pestman: “Dat moet en kan op een veilige manier. Groningen moet naast ruime compensatie, ook een met vele miljoenen gevuld Gasfonds krijgen, om te investeren in de eigen provincie.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.