BVNL organiseert eerste partijcongres

Op zaterdag 10 december organiseert Belang van Nederland (BVNL) haar eerste partijcongres. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in het besloten ochtendprogramma stellen de leden onder andere de voorgedragen lijsttrekkers voor de twaalf provincies vast. Ook de definitieve lijst voor de Eerste Kamer zal door de leden worden vastgesteld.

‚ÄúDeze Provinciale Statenverkiezingen worden cruciaal om het wanbeleid van het kabinet Rutte/Kaag te doen stoppen. Geen windmolen- en zonneparken. Weg met stikstofbeperkingen die de bouw van broodnodige woningen in de weg staan en hardwerkende boeren van hun land verjagen,” aldus BVNL-voorman Wybren van Haga, die zich bij de Provinciale Statenverkiezingen ook hard wil maken voor een lagere energierekening, het schrappen van dwang en drang bij het opvangen van asielzoekers en het scheppen van een beter ondernemersklimaat met meer banen.

In het openbare middaggedeelte, waarbij journalisten van harte welkom zijn, zullen de lijsttrekkers van de twaalf provincies en de Eerste Kamerlijst bekend worden gemaakt. Ook is er ruimte voor sprekers, zoals Mattias Desmet, de directeur vertegenwoordiging van Taiwan mevrouw Hsin Hsin Chen en natuurlijk partijleider Wybren van Haga zelf.

Het openbare middaggedeelte is vanaf 13.30 uur toegankelijk.
Locatie: Hotel Van der Valk Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht

Meer informatie vindt u hier.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.