Terug naar het mooie, vrije Nederland. Rug recht op de EU-Top

Deze week vindt de EU-Top plaats. Gitzwarte jaren staan ons tegemoet, als we nu geen rechtsomkeert maken. Maar BVNL heeft er geen vertrouwen in dat het kabinet in Brussel zal handelen in het belang van Nederland.

Schuilkelders
Vorige week lapte premier Rutte de Grondwet aan zijn laars. “Dit is ook onze oorlog” waren zijn woorden en daarmee verklaarde hij eigenlijk de oorlog aan Rusland. Willens en wetens trekt Rutte ons een oorlog met een kernmacht in. BVNL wil heel graag weten wat hij nu gaat doen om het Nederlandse volk te beschermen; worden de schuilkelders al gebouwd? Maar hij zal onze zorgen wel weer weglachen, zoals hij altijd doet. Tenslotte houdt Rutte niet van tegenstand. De oppositie moet niet zo wantrouwend zijn. Maar daar weet hij wel wat op: hij gooit er gewoon wat crises tegenaan. Een oorlogsverklaring en een nationale asielcrisis. Dat zal het parlement wel weer even bezighouden en ondertussen laaft de premier zich aan de Brusselse bron.

Deze premier lost nooit iets op. Hij zet crisis in als wapen:
– om het parlement buiten spel te zetten;
– om het parlement buiten spel te zetten;
– om een voedselcrisis te veroorzaken;
– om een energiecrisis te veroorzaken;
– om een pensioencrisis te veroorzaken;
– om de ondernemer het land uit te jagen;
– om armoede te zaaien;
– om de Nederlander te breken;
– om ons prachtige Nederland kapot te maken.

BVNL weet eigenlijk niet meer wat nog te zeggen. Van de coalitie moet Nederland het tenslotte absoluut niet hebben. Hebben zij ooit hun rug recht gehouden als het gaat om het belang van Nederland? In tegendeel. Ook nu zullen deze partijen dat niet doen. Hun ruggengraat is al lang krom gegroeid. Wij kunnen alleen maar hopen dat het zoveelste crisiskabinet Rutte heel snel valt. Pas dan kunnen wij terug naar het mooie, vrije en veilige Nederland van weleer.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.